
Nie lubicie awokado? Skąd ja to znam. Jeszcze w połowie sierpnia z własnej woli nie wzięłabym do ust. Ale Tomek – no właśnie 🙂 Tomek pokazał nam danie, które ma w sobie całkiem sporo awokado. W tym wydaniu je pokochałam – jest niesamowicie zdrową alternatywą na jesienno-zimowe wieczory i na szybkie pożywne śniadanie na słodko. Wystarczy mieć w domu dojrzałe awokado. Ja już mam 🙂

Składniki:
- 2 banany
- 1 awokado
- 4 czubate łyżki kakao ciemnego gorzkiego
- 2 łyżki miodu
- 1/3 szkl. wody


Salvador Dali
28 września, 2013znam, wielu blogerów już go robiło, a ja nadal unikam..
Nie wiem dlaczego, ale hmm.. Podobno jest bez smaku 😀
Piłka w Kuchni
28 września, 2013bez smaku? mnie odpowiada 🙂 może to zasługa miodu, a może dojrzałych bananów? a i awokado też musi być dojrzałe…