
Autorka bloga Natchniona.pl przygotowała zbiór “natchnionych przepisów dla bezglutenowców, wegetarian i całej reszty świata”.

Wzięłam książkę do ręki i mnie urzekła. Od pierwszej chwili. Nie jest przekombinowana. Przepisy z rozsądnych składników, zobrazowane cudnymi zdjęciami.
Autorka od 12 roku życia jest na diecie bezglutenowej – dlatego też świetnie rozumie osoby, które dla lepszego samopoczucia i z troski o zdrowie decydują się na ten sposób odżywiania. Wie, że nie jest to łatwe w świecie ogarniętym manią glutenu. Ale udowadnia, że można.

I to ze smakiem!
Wprowadza nas w świat bezglutenowego chleba, podrzuca propozycje śniadań, obiadów, kolacji i deserów.

Wszystko brzmi, wygląda i … jest smaczne! Próbowałam!
Pasta z fasoli do chleba, pikantna zupa z fasoli… przetestowałam kilka przepisów. Wszystkie są super!
Chcesz się przekonać? Kup ją 🙂

pit 2016
6 października, 2016koniecznie muszę zakupić, ja zaczynam przygodę bez glutenu więc się przyda.
Piłka w Kuchni
7 października, 2016książka jest świetna! warto mieć ją w domowej biblioteczce 🙂