
Nie potrafię wyjaśnić, dlaczego uwielbiam Nigellę. Może podoba mi się w niej to, że je to, na co ma ochotę? Że nie katuje się dietą? Że dopieszcza nie tylko siebie, ale też rodzinę i znajomych? A może po prostu lubię smaki, które proponuje. Na niektóre moi bliscy reagują sceptycyzmem. Na ten przepis też 🙂 Ale już przekonałam i męża i córkę, że tosty smażone maśle z dwoma w sumie do siebie niepasującymi dodatkami są po prostu cudne 🙂

Składniki:
- 1 banan
- 4 kromki pieczywa
- 2 łyżki masła orzechowego
- 1 łyżka oleju
- 1 łyżka masła


Trzcinowisko
1 lutego, 2014Ale czemu niepasującymi? Banan i masło orzechowe to przecież klasyk:) uwielbiam to połączenie:)
Piłka w Kuchni
1 lutego, 2014U nas niespotykane do momentu pojawienia się przepisu na TE tosty 🙂
Trzcinowisko
2 lutego, 2014Właściwie to czytałam że Elvis jadł bekon z masłem orzechowym. To dopiero niespotykane:D