
Na wspomnianym kilka dni temu kursie zdrowego odżywiania prowadzący, Tomek Guliński, zaprezentował nam szybki przepis na przepyszny “szybki smalczyk bananowy”. Robi się go błyskawicznie, a jeszcze szybciej znika z lodówki. W odróżnieniu od klasycznej kostki masła łatwo się rozsmarowuje (dzięki dodatkowi banana i sklarowaniu). Gorąco polecam, gdyż smakuje wszystkim: trzylatkom, trzynastolatkom i trzydziestolatkom 🙂

Składniki:
- 1 kostka masła
- 2 dojrzałe banany
- 100 g rodzynek



margot
29 sierpnia, 2013o Tomek Guliński gotuje rewelacyjnie , ja tysiąc lat temu pamiętam Tomka z Tęczowej doliny , stare dzieje ,a te masło tez robiłam , nawet chyba mam na blogu
pozdrawiam
Alicja z Kuchni Alicji
Piłka w Kuchni
31 sierpnia, 2013Tomek jest jedyny w swoim rodzaju – miałam ochotę po kursie zdrowego odżywiania zapakować go do walizki i przemycić do domu 🙂
margot
6 września, 2013ja z moja siostrzenicą mam tak samo:D
Moja siostrzenica pierwszy raz widziała tomka jak miała 3 latka(Tomek napisał nawet wiersz o moim skarbie:D)Teraz Skarbulek, właśnie dziś skończył 23 lat