
Wiosna. Każdy z nas chętnie sięga w tym czasie po wszelakie sałatki, które nie tylko wpływają pozytywnie na naszą figurę, ale przede wszystkim energetyzują i pozwalają przetrwać wiosenne przesilenie. Dzisiejsza propozycja jest taką “na słodko”…
U nas zagościła na zeszłoroczną Wielkanoc po raz pierwszy. Zapewne jednak nie ostatni 😉

Składniki:
- opakowanie selera naciowego
- 1 puszka kukurydzy
- 1 puszka ananasa
- 20 dag żółtego sera
- 2 łyżki jogurtu naturalnego
- 2 łyżki majonezu
- pieprz

Sposób przygotowania:


Anonimowy
19 maja, 2014rewelacyjna sałatka, polecam 🙂
Piłka w Kuchni
16 czerwca, 2014cieszę się, że smakowała 🙂
Anonimowy
13 września, 2014Nieprawda! Lepsza byłaby ze świeżym ananasem.
Piłka w Kuchni
14 września, 2014Jeśli ma się akurat świeżego ananasa, to można zamienić. Mnie nie zawsze udaje się kupić, więc korzystam z puszkowego 🙂
Anonimowy
24 września, 2014Opakowanie selera naciowego tzn ? U mnie rosnie na ogrodku dlatego poprosila bym o podanie ilosci na sztuki lub na wage 😉 pozdrawiam
Piłka w Kuchni
25 września, 20146-8 szt. W zależności od preferencji smakowych 🙂
Asa_6niebo
12 kwietnia, 2015bardzo pyszna sałatka:)
Piłka w Kuchni
12 kwietnia, 2015Oj, tak:)