
Pierś z kurczaka z grilla? Powiecie, to już znamy. Postanowiłam zaserwować ją inaczej. Na patyku 🙂 Efektownie wygląda, szybko się grilluje i cudnie smakuje 🙂

Składniki:
- pierś z kurczaka
- 3 łyżki oleju
- 1 łyżeczka musztardy
- 2 łyżki miodu
- 2 łyżki soku z cytryny
- płaska łyżeczka soli
- szczypta pieprzu kolorowego mielonego
- szczypta mielonego tymianku

Sposób przygotowania:

Serwujemy z sałatką z sałaty lodowej, pomidorów, zielonego ogórka z sosem vinegrait. Najlepiej smakuje na łonie natury 🙂

Martina,
11 lipca, 2014Dzień dobry,
przeglądając wpisy natrafiłam na Pani i muszę powiedzieć, że idealnie pasuje do konkursu "nietypowo z grilla" organizowanym przez zBLOGowani.pl. Do wygrania dwudniowe warsztaty kulinarne, polecam!