
Zastanawiam się, ile ten przepis ma lat… Szacuję, że około dwudziestu… Kartka w zeszycie już zżółkła, została też naznaczona wieloma plamami… Przepis jest jednak niepoprawialny 🙂 Zawsze smakuje doskonale. Raz możecie go przygotować w wersji saute, innym razem z gruszkami, a kolejnym… może z wiśniami? Tak, jak lubicie 🙂

Składniki:
- 1 1/2 kostki margaryny
- 3/4 szkl. wody
- 1 cukier waniliowy
- 2 szkl. cukru
- 4 łyżki ciemnego kakao
- 8 jaj
- 2 1/2 szkl. mąki
- 3 łyżeczki proszku

gin
13 października, 2014A zawsze będzie pyszny 🙂
Piłka w Kuchni
14 października, 2014Są przepisy nieśmiertelne i niezawodne. To jeden z nich 🙂
Kinga
14 października, 2014Wygląda apetycznie! 😉
Piłka w Kuchni
14 października, 2014Taki właśnie jest 🙂 gorąco polecam wypróbowanie przepisu 🙂