
Kluski, kluseczki – pod każdą postacią – uwielbiamy! Od dłuższego już czasu staram się modyfikować przepisy, które znam i lubię, by były lżejsze, może zdrowsze, ale nadal smaczne.
Leniwe z kaszy jaglanej to danie, które można podać i na słodko i na słono. Danie, które smakuje i dorosłym i dzieciom 🙂

Składniki:
- 200 g białego sera
- 1,5 szkl. suchej kaszy jaglanej
- 1 szkl. mąki ziemniaczanej
- 1 szkl. mąki pszennej pełnoziarnistej
- 3,5-4 szkl. wody
- szczypta soli




Renata
9 listopada, 2016mmmmm ale zdrowie! Dla dzieciaków genialne! Ja dziś swojej córce zrobiłam pomidorową według przepisu kcalmar. Też wcinała. Jednak dzieciaki nie są takimi niejadkami. To bardziej my mamy obawy .
Piłka w Kuchni
10 listopada, 2016czasem warto wziąć przykład z dzieciaków – niektóre są naprawdę odważne i otwarte na nowości 🙂