
Biegasz? Chcesz zacząć biegać? Dbasz o zdrowie? Chcesz po prawić wydolność?

Książka stworzona przez praktyków: Violettę Domaradzką, Roberta Zakrzewskiego i Damiana Parola. Stworzyli poradnik z licznymi przepisami, które pokazują, jak trzeba jeść, by odnosić sukcesy.

W książce przenikają się tematy kuchni roślinnej i aktywności fizycznej. Jedno i drugie ma służyć naszemu zdrowiu i … przyjemności.

Poza tradycyjnym podziałem na śniadania, drugie śniadania, zupy, dania główne, sałatki, do chleba, koktajle i napoje oraz desery znajdziemy tu też propozycje na dania przed startem, na zawodach i dla regeneracji.
Dla mnie książka ta stała się potężną dawką inspiracji. Z dwóch powodów. Po pierwsze od ponad dwóch miesięcy moja starsza córka jest na diecie bezmięsnej i prawie bezmlecznej. Po drugie – mnie do wegetarianizmu zawsze ciągnęło, a teraz dotrzymuję Judycie towarzystwa 😉

Przepisy i porady zawarte w “Kuchni dla biegaczy” wspierają moją codzienną batalię o zdrowie Judyty. Wspierają – skutecznie 🙂
Możecie ją kupić TU 🙂

What do you think?