
Kolejny szufladowy przepis sprzed lat 🙂 Od czasu jak prowadzę bloga skrzętnie notuję, skąd czerpię przepisy. Wcześniej nie czułam obowiązku pamiętania miejsca inspiracji. Przepis ten przeleżał swoje w czeluściach szuflady, a odkurzony okazał się strzałem w dziesiątkę. Było to moje pierwsze podejście i gwarantuję, że jedno z wielu 🙂

Składniki:
- 1 litr mleka
- 250 g kaszy manny
- 3 łyżki masła
- 3 żółtka
- 3 łyżki startego parmezanu
- 2 łyżeczki soli
- do pieczenia: 4 łyżki startego parmezanu i 2 łyżki masła


Unknown
16 lipca, 2014Pychotka 🙂
Zapraszam do mnie na Dietetyczną Pizzę!
paczekwkuchni.blogspot.com
Pozdrawiam 🙂
Piłka w Kuchni
21 lipca, 2014dziękuję za zaproszenie – już zaglądam 🙂