
Jak zorganizować pracę w kuchni? Czy warto zainwestować w nóż? Jak długo przechowywać mrożonki? Co zawsze warto mieć w lodówce? Jak przygotować pyszny i efektowny tort? Jak zrobić bezę ?

Na te i inne pytania odpowiada kolejna książka Ani Starmach.
Autorka wspaniale odwołuje się do naszych wspomnień zaklętych w smakach i zapach – z rodzinnego domu, z kuchni babci czy z podróży. Proponuje nam przepisy na:
- Boże Narodzenie
- kolację we dwoje
- spotkanie z przyjaciółmi
- piknik
- przyjęcia dla dzieci



Klaudia Cebula
28 lipca, 2016Mam Pyszne25 i przyznam, że wiele przepisów wykorzystałam
Piłka w Kuchni
28 lipca, 2016🙂 to tak ja ja 🙂
Marta
28 lipca, 2016Posiadam Pyszne25 i często po nią sięgam 🙂
Piłka w Kuchni
29 lipca, 2016🙂 🙂 🙂